Wat zijn engelen? Hoe herken je engelen hulp?

Engelen zijn gevleugelde boodschappers. Het woord engel is afkomstig van het Griekse woord ‘Angelos’ = boodschapper.

Hoe zien engelen eruit?

De meeste mensen kennen engelen uit religieuze kunst, maar engelen hebben eigenlijk geen fysieke vorm

Vraag hulp!

Engelen wachten op je roep om hulp! Ook zij willen een andere wereld creëren. Dat kan alleen in hogere frequenties. Maar engelen kunnen alleen helpen als je er zelf om vraagt en leeft naar de wetten van hogere frequenties. Zodra je daarvoor openstaat, aan jezelf durft te werken en transformeren, staan de engelen met al hun onmenselijke en onmetelijke liefde klaar om je te helpen, inspireren en te begeleiden naar het mooiste wat jij kunt bereiken.

Engelentekens op je pad – Hoe kan je engelen voelen?

Het kan zijn dat je de energie van engelen voelt, door een verandering van de energie in huis. Het kan een warme of juist koude gloed zijn die je ervaart, tintelingen of een luchtstroming.

Ook kan je een bepaalde heerlijke geur of smaaksensatie ervaren, liefdevolle gevoelens of diepe rust. Sommige mensen ervaren de vleugels van engelen om zich heen als een heel veilig, liefdevol rustgevend gevoel.

Hoe merk je dat engelen met je ‘aan het werk’ zijn wanneer je hebt gevraagd om inzichten, bescherming of persoonlijke groei?

Je gaat steeds meer toevalligheden merken, een positieve stroming in je leven. Ook zien veel mensen engelen in wolkenformaties, in bloemen die ongekend lang goed blijven, in veren of muntjes die je op waarschijnlijke en onwaarschijnlijke plaatsen vindt, in het woord engel dat je tegenkomt op gevels, vrachtwagens, op social media, in liedjes of films. Ook kan het zijn dat je van iemand (vaak van wie je het juist niet verwacht) een engel(tje) cadeau krijgt.

Doen dit soort toevalligheden zich voor, dan kun je ervan uitgaan dat er engelen op je pad bezig zijn, je zo liefdevol mogelijk helpen en ondersteunen in je zorgen en angsten in je dagelijkse leven.

Engelen uitnodigen in je leven

Heel simpel: vraag of engelen je willen helpen. Niets meer en niets minder. Engelen staan altijd klaar om je te ondersteunen in je leven. Niet dat engelen je problemen oplossen of wegtoveren, maar engelen helpen je aan inzichten, bewustwording en een liefdevolle stroming waardoor je door kunt gaan.

Wil je meer engelenenergie ervaren of meer met engelen leven? Ga dan op onderzoek uit! Doe een engelencursus, lees een boek over engelen, werk aan je zelfreflectie, creëer positieve gedachten en verhoog daarmee je frequentie. Je zal zien hoe gemakkelijk dat gaat…

Geniet ervan! Engelenenergie om je heen is namelijk heerlijk!

 

 

Geschreven door en met een vriendelijke groet van:

Esther Buijs www.estherbuijs.nl