Het vervolg van de “Eiland Engel”  (kerstverhaal december 2017)

Een verhaal in het Strender Nieuws plaatsen heeft soms onvermoede, mooie gevolgen. De grote hoeveelheid positieve reacties had Linda niet zien aan komen, zo hartelijk en inspirerend.  Het verhaal van de “Eiland Engel” raakt.

 De waddengemeente – de Maartenskerk – heeft Linda gevraagd engeltjes te maken voor alle kerkgangers die de kerkdienst op 1e kerstdag bezoeken. Een mooier compliment had zij zich niet kunnen wensen. En er waren er te weinig….  Ze kon zelf niet aanwezig zijn bij de kerkdienst, maar met de kerkdienstgemist.nl op de achtergrond heeft Linda de extra engeltjes gemaakt. De kerk had niet alleen bedacht om de eilandengeltjes uit te delen, maar ook haar verhaal voor te lezen tijdens de kerkdienst. En zo kon ze op haar eigen moment naar haar eigen verhaal luisteren.

Ontroerd door de warme kerstdienst en de vele lieve reactie op de engeltjes, wil Linda graag iedereen bedanken die deze gelegenheid mogelijk hebben gemaakt. Kent u ook iemand die een beschermengeltje kan gebruiken? De “Eiland Engeltjes” zijn te verkrijgen via haar website www.eilandengel.nl of per telefoon 06-52036403.