***** Eiland Engeltjes ***** Kerstmarkt in Oosterend Texel ****** 14 december 2019 ****** *van 15.00 tot 20.00 uur*

Strender Nieuws

 

Kerst zonder engelen is als een tuin zonder bloemen!!

(kerstverhaal van december 2017)

Kerst en engelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Volgens de oude geschriften werd de komst van Jezus naar de aarde, door een engel aangekondigd. En zo ontmoeten we, door de hele geschiedenis van het leven van Jezus heen, altijd een of andere engel.    

Op mij hebben engelen zolang als ik me kan herinneren een enorme aantrekkingskracht. Niet alleen met Kerst, maar het hele jaar. Ik vind ze altijd bijzonder mooi, lief en wijs! Ze hebben me geleerd op mijn intuïtie te vertrouwen. Tijdens mijn behandelingen tegen borstkanker, kreeg ik van een mede chemokuur patiënt zo een piepklein engeltje dat je altijd bij je kunt dragen. Ik was opslag verliefd en ik wil sindsdien voor iedereen zo een geluks- of  beschermengeltje maken. Soms ben ik het vertrouwen in de engelen even kwijt, maar toch kom ik altijd bij ze terug. Diep in mijn hart weet ik, dat ze er zijn. Als het even allemaal niet gaat zoals ik zou willen, dan put ik kracht uit hun onzichtbare aanwezigheid. Vaak gebeuren dingen op een bepaald moment of specifieke plek, waarvan je denkt; hoe bestaat het! Ik ben het vertrouwen in mijn lichaam best wel even kwijt geweest en plotseling belde een moeder van een oud school vriendinnetje die ik jaren niet heb gesproken. Ze had via via te horen gekregen van mijn ziekte en was erg geschrokken. Ze belde me om te vertellen dat zij 2x de diagnose had gekregen, maar dat het nu al jaren heel goed met haar gaat en dat ook ik positief de toekomst tegemoet moet zien. Dat was precies wat ik op dat moment nodig had. Voor mij zijn dit engelendaden, dus zijn zij er voor mij altijd en niet alleen met kerst!

Gelukkig is kerst voor héél véél mensen de tijd van engelen bij uitstek. Ik maak mijn engeltjes  voor mensen die er wel en niet in geloven. Voor mensen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, een sprankeltje hoop kunnen ontvangen. Wil je een met liefde gemaakt engeltje?

Zaterdag, 16 december a.s. op de gezelligste Kerstmarkt van Texel verkoop ik mijn eigen gemaakte “Eiland Engeltjes”.  Wie weet komt er met mijn engeltjes het gevoel van wijsheid, kracht en liefde of misschien ook meer spirituele kennis en bewustzijn in het dagelijkse leven.

Hoe je ook over engelen denkt. Misschien vind je ze gewoon mooi. Doe gek net als ik, ruim alle kerstspullen straks weer op en laat ergens nog een engel hangen of staan!!

Alvast voorproefje van de kerstmarkt?   Bezoek mijn website; www.eilandengel.nl

Anders graag tot ziens op de kerstmarkt, Kerkstraat 9! Lieve groet, Linda Boon