27. aug, 2017

  

 

Als je als geen ander weet wat het is door kanker getroffen te worden, wil je ervoor zorgen dat anderen een minder zware behandeling kunnen ondergaan.

 

 

 

 

Steeds wanneer ik denk dat ik het achter me kan laten, word je geconfronteerd met nieuwe gevallen van borstkanker. Mede hierdoor wil ik me perse inzetten voor Pink Ribbon! Eigenlijk wilde ik direct nadat ik alle behandelingen (2 operaties, 6 chemokuren, 3 weken lang dagelijks bestraalt en de hormoontherapie die de komende jaren nog voort duurt) mijn steentje bijdragen om continu wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken, zodat andere deze loodzware behandelingen misschien niet meer in deze vorm ondergaan. Toen was ik niet in staat een inzamelingsactie op te zetten, maar wel werd ik dat jaar lid van de borstkankervereniging en ik doneerde in de oktobermaand aan Pink Ribbon (aandacht voor borstkanker maand). Het jaar erna (2016) ben ik voor het eerst mijn engeltjes gaan verkopen voor Pink Ribbon en kon ik ook mijn jaarlijkse collecte rondje voor het KWF weer zelf lopen.

Nu anderhalf jaar later kan ik gelukkig gaan doen wat ik heel graag wil: een mega inzamelingsactie voor Pink Ribbon met behulp van mijn engeltjes, zodat andere behandel methodes mogelijk worden. Want niemand wens ik de handelingen toe die ik heb ondergaan. Hoewel ik natuurlijk ongelofelijk dankbaar ben dat ik door de behandelingen het nu in goede gezondheid dan bewerkstelligen.

Een engeltjesactie voor Pink Ribbon!! ALTIJD en op ieder moment is een bijdrage belangrijk! Dus als jij doneert en je volledige naam achter laat, ontvang je een engeltje!!

 Steun Pink Ribbon en doneer in mijn digitale collecte bus via onderstaande link;

   https://pinkribbon.digicollect.nl/linda-boon-arends?utm_source=digicollect&utm_medium=email&utm_campaign=pink-ribbon