25. jan, 2018

Oud en Nieuw...

 

 

Voor mij is een nieuw jaar de gelegenheid

voor

nieuwe ronde,nieuwe kansen.

 

 

Hoewel de eerste maand van het nieuwe jaar er alweer bijna op zit, ben ik nog druk bezig alle nieuwe kansen aan het verwerken, die zich aan het einde van het oude jaar allemaal aanboden.

Afgelopen december hebben mijn engeltjes wel een hoogtepunt beleefd. Ik heb heel veel mensen blij gemaakt met een engeltje, doordat de kerk in ons dorp had gevraagd of ik voor alle kerkgangers op 1e kerstdag als cadeautje een engeltje wilde maken en natuurlijk heb ik dat met heel veel liefde gedaan. Daarnaast was ook de kerstmarkt een succes en ik merk dat de engeltjes een groot bereik krijgen. Precies wat ik wil voor iedereen die wat hoop, geluk en liefde kan gebruiken een engeltje kunnen schenken. 

Het nieuwe jaar is voor mij begonnen met nieuwe mogelijkheden ten aanzien van de engeltjes. Het is een ontwikkeling waar ik in het oude jaar, meerdere malen om gevraagd had bij de engelen in het universum. Of je er nou wel of niet in geloofd, mijn wensen gaan misschien echt werkelijkheid worden. Ook de boodschap die ik via een "engelenhealing" kreeg gaf die richting aan. De hemelse energieën sturen me een weg in, waar ik om gevraagd heb.

Oké, ik snap best dat voor sommige mensen dit wel heel zweverig wordt en ook ik word regelmatig weer met beide benen hard terug gezet in de realiteit. Ook al doen zich hele mooie vooruitzichten aan, februari is ook altijd weer de maand van de waarheid. De jaarlijkse controle voor borstkanker. Pffff, het blijft altijd weer een "dingetje".  Hoewel ik me prima voel (wel nog steeds met enige beperkingen....) en dit toch wel een graadmeter is of er reden tot ongerustheid nodig is, is de bevestiging van de mammografie en lichaamlijk onderzoek, onontbeerlijk belangrijk!

Op dit moment blijf ik op mijn intuïtie vertrouwen. Voor mij is mijn intuïtie het kleine stemmetje van de engelen uit het universum. Deze zeggen dat ik me geen zorgen hoef te maken en ik mag genieten van alle mooie ontwikkelingen met en voor mijn "Eiland Engeltjes". 

Kom maar op 2018, ik heb er zin in. Vol vertrouwen zonder borstkanker!!