22. nov, 2017

Kerstengel...

 

 

 

Voor mij hoeft het geen * KERST *

te zijn voor * Engelen!! *

 

Engelen zijn hemelse energieën die ons bijstaan in goede en slechte tijden. Ze steunen ons als we verdrietig, ongerust of bang zijn.

 

Engelen kunnen ons ook helpen te ontdekken wat onze grootste talenten en diepste verlangens zijn. Ze geven liefde, warmte en bescherming; ze kunnen wonden helen en genezen ziekten of zelfs een gebroken hart herstellen. Als er gevaar loert, treden ze op als beschermengelen en ze zijn geweldige gidsen in de zoektocht naar de zin van het leven.

Voor mij hebben engelen zolang als ik me kan herinneren een enorme aantrekkingskracht op mij. Ik vind ze altijd bijzonder mooi, lief en wijs! Ze hebben me ook geleerd op mijn intuïtie te vertrouwen. Soms ben ik ze ook even kwijt, want dan zweef ik niet meer mee op hun vleugels, ook ik vind het soms te zweverig. Toch kom ik altijd bij ze terug en diep in mijn hart weet ik, dat altijd als het even allemaal niet gaat zoals ik zou willen, ze er zijn en put ik kracht uit hun onzichtbare aanwezigheid. Vaak gebeuren dingen op een bepaald moment of specifieke plek, waarvan je denkt; hoe bestaat het! Voor mij zijn dat engelendaden, dus zijn zij er voor mij altijd en niet alleen met kerst!

Gelukkig is kerst voor héél véél mensen de tijd van engelen bij uitstek en hoop ik met al mijn engeltjes die ik maak, mensen die er misschien niet direct in geloven, maar wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken een sprankeltje hoop kunnen te geven.

Wie weet komt met mijn engeltjes het gevoel van wijsheid, kracht en liefde of misschien ook meer spirituele kennis en bewustzijn in het dagelijkse leven.

Hoe je er ook over denkt;

Kerst zonder Engelen is als een tuin zonder bloemen!!